27 Ağustos 2012 Pazartesi

Yağmur, yağmur, yağmur...

       Gecenin ilerleyen saatlerinde bir post.. Çoktan uyumam gerekirdi :) Dışarıda enfes bir yağmur ve toprak kokusu var.. Ciğerlerimde bu kokuyu hissetmeyi özlemişim.. Sesinde bile huzuru buluyorum.. Şimşekler dışarıı :)
     Ahh birde bu gök gürültüleri olmasa ! Oldum olası hep korkmuşumdur bu sesten.. Kıyametin özeti sanki .. Gökyüzü nefretini bereketiyle kusuyor.. 
    Bu akşam televizyonda izleyecek bir şey bulamayınca yine ucube yaratıcılığımı kullanmak istedim :) 
Uzun zamandır duvar köşesinde nöbet tutan sevgili karamsar ayakkabı kutumu özgürlüğüne kavuşturup üzerinde imaj çalışmaları denedim :)) Onun hoşuna gitti mi bilmiyorum ama ben beğendim .. 
Efendim bakınız ;) 






Pazartesi geldi hoş geldiii

Ve bir pazartesi daha..
Her hafta olduğu gibi... Telaş, bir yığın iş, çalmayı kendine vazife edinmiş ardı arkası kesilmeyen telefonlar ve uyku, uyku,uykusuzluk...
Yemekhanedeki teyzemiz elinde çayla girdi şimdi içeri.. Tam da içecek bir şeyler olsa diye içimden geçirirken..
Bugün pazartesi semdronumumu doruk noktasında yaşarken, siparişini verdiğim söz yastığımın elime ulaşmasıyla gülümsedim günün geri kalan saatlerine..


23 Ağustos 2012 Perşembe

Sepet sepet yumurta :)

Günaydın :)
Güzel bir cuma sabahındayız. Az şekerli bol tatlı nefis bir kahveyle uykuya güle güle derken santrali bozulan telefonum zır zır çalıyor.. Otomatiğe bağlamış bir şekilde her iki dakika da bir :)
Tekniker arkadaşın en kısa sürede geleceği umudumu yitirmek istemiyorummm ..

Elimde geçen sene bir çorba firmasının ramazan ayında hediye verdiği içi çorba dolu bir sepet vardı. Çorbalar bitti :) Geriye bu sepetçik kalmıştı..


Sepeti süslemeyi epeydir düşünüyordum.. Dün en nihayetinde başına oturup sepeti giydirebildim :)
Sözde kullanmayı amaç edinerek süsleme girişiminde bulunduğum sepete gelin-damat konseptini özellikle uyguladım. Tülleri yapıştırırken silikondan yanan parmaklarım hala acıyorr :)

Ve işte bitmiş hali..






Çaylak Prensesten Çaylak Notlar



Bir blog hevesidir almış gidiyor başını.. eee benim başım kelmi dedim koyuldum bu yola.. Haydi hayrolaa :)