13 Ocak 2014 Pazartesi

Prenses Olmaya Adım Adım.. / Step by step to be a princess

     




   Uzun bir aradan sonra nihayet bir post yazabiliyorum. Bir önceki postum da gelinlik maceramı anlatacağım dan bahsetmiştim.

    Gelin olma yolunda bir çoğumuzun en heyecanlı, yorucu kısmıdır gelinlik seçimi. Hayaller kurarız bin bir çeşit modellere bakarız. Benim hayalimde tek bildiğim şey prenses etek dantel detaylı bir gelinlik olmasıydı. Elbette "beyaz" olmalıydı seçeceğim gelinlik; bembeyaz.

    İstanbul' da yaşayanlarınız bilir. Her sene belirli bir dönemde bir markaya ait gelinlik çadırı kuruluyor. Gelinlikler piyasaya fiyatının neredeyse yarısına satılıyor bu çadırda. Yine böyle bir dönemde evde haberleri izlerken bu habere denk geldim. Aynı haberi izleyen nişanlımın anında beni arayıp "Yarın İstanbul'a gel, çadıra gidelim" demesiyle sözleşmiş olduk.

     Ertesi sabah erkenden düştüm tabi ki yollara.. Çadıra gittik.. Gittik ama o da ne? Nerede elde kalmış modeller varsa hepsini özenle seçip koymuşlar raflara.. Hayal kırıklığıyla ellerimiz boş bir halde çıktık çadırdan. Benimki benim üzülmeme dayanamayıp beni kolumdan tuttuğu gibi Fatih' e götürdü. İlk girdiğimiz yer nişanlığımı da satın aldığımız moda evi Joya Puro Couture oldu. Aklımda ki modeli anlattım orda. Hatta karşı modaevinde gördüğüm gelinliği örnek gösterdim :)

    Görevli ablamız kendisinin çok beğendiği bir modeli giydirdi bana. Tarif ettiğime yakın ama çok ta alakası olmayan bir modeldi. Fransız dantelli omuz detayı, etek uçları, tarif edemeyeceğim diğer ayrıntılar.. Ve ben ilk denediğim gelinliğe vurulmuş bir halde üzerimden çıkarmak istemedim.

  Ocak sonunda 2. provama gidiyorum :)

   Bu arada rengi bembeyaz değil, kırık beyaz oldu :) Tavsiyem o dur ki üzerinizde görmeden hiçbirşeye kesin karar vermeyin :)

Hayalinizde ki güzelliklere sahip olmanız dileğimle,
Pamuk Prenses






4 yorum:

  1. Ahh kuzumm nasıl sevindimm anlatamam, demek gelinliğini de seçtin, resimleri kk.da da paylaş olur mu? darısı başıma bu telaşların :)) sevgiler zehracımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beniim çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlısıyla giymeyi de nasip eder inşallah. KK da paylaşmıştım aslında resimleri ama albüm açmıştım. Senin için tekrar açarım ki ben :)

      Sil
  2. bakiyim bakiyim açtın mı ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin için ekledim tatlım bakabilirsin :) Eski resimleri kaldırmışlar bulamadım :(

      Sil