16 Nisan 2014 Çarşamba

Evlilik yolunda son demler♡

Ne zormus meğer bu yol.. Hele ki farkli bir sehire gelin gidiyorsaniz uzerinize binen yük iki kata cikiyor. Haftada 1 gun olan tatiliniz ev  yerlestirme telasiyla sıfıra iniyor.. Fakat her seye ragmen evden cikarken son kez dönüp arkaniza baktiginizda umutlarinizin, hayallerinizin sekil bulmus hali sebep oluyor yuzunuzdeki tebessume..
Son postumda gelinligimden bahsetmistim. Bu cumartesi son provam var. Haftaya teslim alıyorum. Bu kadar bekleme sebebimde arkasini incili (fermuarli) isteyisim. Bir cogunuzun bildigi uzere bu tip gelinliklerde kilo durumu soz konusu oldugu icin dugune yakin bir tarih secilmesi gerekiyor.. Büyük bir merakla gelinligimin son halini bekliyorum bende ♥
Beyaz esyalarimiz, mobilyalarimiz evimize yerleşti. Mobilya secimlerimde nisanlimla country tarzini benimsedik. Salon ve yatak odamiz country tarzinda oldu. Oturma odamizda daha modern spor bir tarz begendik. .Mavi pembe evimizde pisen kurabiyelerin kokusunu simdiden aliyorum.
Evimden minik resimlerim olacak simdilik..
Sevgiyle kalin,
Pamuk Prenses ♡


7 yorum:

  1. bizde evımızı yenı tutuk :) zor ama güzel bır mutluluk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayirlisi olsun sizinde ♥ Kolay gelsiin simdiden ♡

      Sil
  2. Waaaww harika görünüyor evin bitanem Allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin. Darısı da benim başıma inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederiiim tatlim amin insallahh ♥ Daha güzelleri senin olsun birtanem ♡

      Sil
  3. çok cici görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. Şimdiden hayırlı olsun.Güle güle oturun evinizde :)

    YanıtlaSil