10 Eylül 2012 Pazartesi

Salı sallanır-mış

Gerçekten mi? Gerçeklik olgusu neye göre değişir peki :)
Bu aralar kendimi kaybettim gören varmı ?
 Bir sabah postuna yakışan kelime G-Ü-N-A-Y-D-I-N olmalıydı değil mi  :)  Şu günlerde heyecan tavan yapamaya başladı bende.. Neyse ki işlerin yoğunluğunda kendimi kaybederken ara ara geliyor aklıma..  İş yerimde birlikte çalıştığım x abla yıllık izne ayrıldı.. 6 aylık işyerimde ilk uzun yalnız kalışım olacak..
Geçtiğimiz pazar günü ilçe halkı olarak üzücü bir olay yaşadık.. Birçoğunuz haberlerde tv de rastlamışsınızdır. AVM miz yandı.. Belki herkesin bıktığı ama vazgeçemediği Orion'u ateşler arasında izledik.. Dedikodular yaza kadar kapalı kalacağı yönünde ama bir kaç ay sonra açılacağını düşünüyorum.. En çok ta yanan kısımda bulunan yangının temel kaynağından sonra en çok hasar alan D&R a üzüldüm.. Kısa süre önce tadilatını tamamlayan D&R da kül olan kitapları görünce içimden birşeyler koptu..


Resimde de gözüktüğü üzere yangından sonraki halimiz budur... Resimdeki kişiyle yakından uzaktan bir alakam olmadığını da eklemeden geçemicem :)

Söze kadar yeni bir postla gelemicem sanırım.. Sözden sonra en ince ayrıntılara kadar burada olucam..
Kendinize iyi bakın :)

**Resim alıntıdır.




2 yorum:

  1. yanıp kül olan kitaplara ben de çok üzüldüm şimdi yaa.cümleten çok geçmiş olsun:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :( maalesef yangına en yakın yer kitap bölümüydü üstelik.. filmler ve albümlerin bulunduğu bölüm bu denli hasar almamış..

      Sil