26 Temmuz 2013 Cuma

Nişan Hazırlıkları Vol 1 :)

Ne çok zaman geçti buraya yazmayalı.. Biraz telaş, biraz yorgunluk, biraz can istememesi vs derken bir baktım kiii nişanlanmışım :)




Sözü fazla uzatmadan nişanım için gerekli ayrıntılara geçiyorum.

Nişanımda aylar önce magnet bastırmaya karar verdim.. Hani şu bildiğimiz buzdolabı magnetlerinden.. Öncelikle internette bulduğum resimlerden birini online photoshop ile üzerinde çeşitli çalışmalar yaparak düzenledim..


Daha sonra misafirlerimize nasıl dağıtabilirim diye çeşitli düşüncelere girdim tabikiii.. Eminönünden organze keseler aldım.. Yine keseleri süslemede kullandığım mor renkli yapay güller aldım.. Tam 300 tane..




Elimle tek tek fiyonklar hazırladım.. Oldukça yorucu ama bir o kadar zevkliydi doğrusuu.. Evet evet o yan tarafta gördüğün şeyler fiyonklar oluyor :)





Fiyonkların üzerine mor çiçekleri silikon tabancasıyla yapıştırdım.. Yanan ellerim ve yorucu bir akşam daha..






Herşeyi hazırladıktan sonra keseleme işlemini en sona bıraktım.. Keselerin içine badem şekeri de koyacağım için sıcak hava sebebiyle şekerin boyası keseye geçer mi riskine atamadım kendimi..




Son olarak hoşgeldiniz yazılarını düzenledim excelde..

Ve işte keselerim hazır.. 




6 yorum:

  1. Magnetlerine bayıldım. çok güzel fikir ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :) Biraz heves, biraz emekle olmayacak şey yok :)

      Sil
  2. Magnetleri nerede yaptırdınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Seda, Magnetin tasarımı bana ait. Daha doğrusu hazır bulduğum resim üzerine uygulanan yazı ve çerçevesi bana ait. Basım işlemini matbuu.com a yaptırdım. Fiyat olarak gayet uyguna geldi. Sevgiyle kal :)

      Sil
  3. çok güzel olmuşlar, darısı başıma :)
    ve takipteyim :))

    YanıtlaSil