13 Şubat 2013 Çarşamba

♥ ♥ Sevginin Gücü Adına ♥ ♥

Bu güne "Sevgililer Günü" postu yakışır diye düşündüm. Bazı toplumlarda Aziz Valentine Günü (St. Valentine's Day) olarak geçsede bizim toplumumuz sevgiliye hediye alma günü  olarak benimsemiş durumda. 

1800 lü yıllarda Amerika'lı Esther Howland ilk sevgililer günü kartını yollamasaydı bugün bu kadar ticari bir işe dönüşmüş olmazdı aslında. Hepsi onun suçu :) Şaka bir yana "Sevgililer Günü" diye gidip bugüne özel hediyeler almak bana saçma geliyor. İnsan içinden geldiğinde almalı hediyeyi bence. Beklenti içinde miyim ; evet. Fakat bu bana hediye alsın sevgilim anlamında değil benim gönlümü alsın. Beni düşünerek birşey yapsın bir mektup yada en basitinden duygularını içeren bir mail atsın mesela. ( Öhöö öhöö okuyorsa bu satırları dikkate alır umarım ) 

Peki ya ben ? Ben hediye aldım mı ? Almak değil de yaptım aslında :) Benim gibi DIY düşkünü bir insan yapmasa olmazdı herhalde. Tabi bu kez DIY projesi falan değil. Aşık aşık baktığım kurabiyelerden yaptım sevgiliye. Ben tadını çok beğendim :) Yeterli malzemem olmadığı için belirli kalıpları kullandım. Umarım sevgilide beğenir :) ( Beğenmedim deme lüksün yok sevgilim )


Dün akşam sevgilinin bana aldığı hediyeyi öğrenmiş bulunmaktayım.. Daha önce (hiç hatırlamıyorum) sevgilinin yanında flip cover istediğimi söylemişim. Sevgilimde bunu aklında tutarak telefonum için pembe renkli bir flip cover almış. Bunu duyunca mutluluktan havaya uçabilirdim lakin geçen hafta bende kendime pembe renkli bir flip cover almıştım. Sevgilim bunu duyunca üzüldü tabi.. Açıkcası bende üzüldüm :( Kendisine yeni aldığı telefonu için başka bir flip coverla değiştirebiliceğini söyledim. Sahip olamasamda benimle ilgili bir hususu aklında tutup bunu düşünmesi çok çok çok hoşuma gitti.. 

♥ Seviliyorsun aşk 

Sevmeyi bilen tüm insaların bu güzel günü kutlu olsun diyorum.. Sevgiyle kalın :)


12 yorum:

  1. Ellerine sağlık... Elbette beğenecektir :) Sevgililer gününüz kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım :) Biraz önce konuştum bayıl-mış.. Çok beğenmiş hatta benim yaptığıma inanmadı birkaç kere sordu sen mi yaptın diye :)

      Sil
  2. Valla ne yetenek varmış sende =)
    Üstündeki o papatyaları nasıl yaptın :)
    Hediye alması işe yaramayacak olsa bile alması çok hoş birşey ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm teşekkür ederim. o papatyalar için özel kopatlar var onlarla yaptım tatlım :)

      Sil
  3. ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar:)takipteyim
    bende beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendim ne kadar güzel olmuş Aşk kokan kurabiyeler. Kesinlikle çok sevmiştir eminim.
    Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Beğenmeme ihtimali yoktu zaten :)

      Sil
  5. Çikolatalar da anasının gözüymüş he :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çikolata ? Cupcake olmasın sakın onlar :) Şimdi sabah sabah bir bitter olsaydıı hiç fena olmazdı ama :)

      Sil
    2. Cup mu cake.
      o ne kii :d

      Sil